PartytOok kunnenwij de aankleding van uw partytent verzorgenent huren.

Heeft u binnenkort iets te vieren? een evenement, bruiloft, verjaardag, barbecue, bedrijfsfeest enz.,dan bent u bij feestverhuur Gorredijk uit Friesland aan het juiste adres. Wij bieden u voor elke kleinschalige gelegenheid een tent op maat.  Alle tenten zijn eenvoudig door u zelf op te zetten en worden geleverd met een duidelijke opzetinstructie en stevig bevestigingsmateriaal. Per persoon wordt gemiddeld een m2 berekent.  Door gebruik te maken van een of meerdere van onze partytenten, kunt u op elke gewenste locatie uw feest organiseren. Om uw feest compleet te maken verhuren wij ook accessoires zoals statafels, heathers, verlichting, sarah, abraham  enz.  

Wij hebben de beschikking over diverse partytenten geschikt voor elk soort evenement. Heeft u een kleine partytent nodig of juist een iets grotere, wij bieden u uitkomst. Feestverhuur Gorredijk heeft party tenten in de meest gangbare maten.

Kosten van het huren van een partytent. 

Bij feestverhuur Gorredijk uit Friesland betaals u geen cent teveel. Wij proberen met al onze producten die wij verhuren u altijd de scherpste prijs te bieden zo ook met onze party tenten. Wij verwijzen u graag naar de betreffende Partytent die u graag zou willen huren, hier vindt u meer informatie over de kosten van het huren van een tent. 

Hulp nodig bij het opbouwen van uw partytent.

Ondanks dat het opbouwen van de door u gehuurde partytent prima te doen is, kan het voorkomen dat u hier liever een beetje hulp bij heeft. Onze bezorger kan u helpen met het opbouwen van de door u gehuurde partytent. Als u deze hulp wenselijk vindt dan kunt u dat bij uw reservering van de partytent aan ons doorgeven. Wij brengen u hiervoor extra kosten in rekening.

Aankleding van uw feest.

Feestverhuur Gorredijk is een allround verhuur bedrijf dat u graag in alle gemakken bediend. U kunt dus ook bij ons terecht voor de aankleding en versiering van de door u gehuurde partytent. Wij kunnen op deze manier bijvoorbeeld uw huwelijksfeest helemaal verzorgen, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken en kunt genieten van die speciale dag.

Heeft u naast het huren van de partytent extra glazen nodig? Ook daarmee zijn we u graag van dienst. U kunt ons geheel vrijbleivend vragen om een offerte. U geeft aan wat u nodig heeft voor uw feest, dan verzorgen wij u een scherpe offerte binnen 24 uur.