Luxe entree.

Rode lopers geven uw entree een luxe uitstraling, een rode loper vormt de entree voor elke evenement. Om uw rode loper een extra feestelijk tintje te geven huurt u er natuurlijk gelijk een paar afzetpaaltjes bij. Het geheel krijgt zo die fantastische luxe uitstraling die uw evenement verdient.

De rode loper.

Bij feRode loper huren met ballondecoratiesest verhuur Gorredijk huurt u al een rode loper voor slechts €5 per meter. Zo weet u gelijk wat uw kosten zijn voor het huren van een rode loper. Standaard maten voor de rode lopers zijn 5 en 10 meter, heeft u echter meer meters nodig dan is dat geen probleem. De lopers kunnen prima tegen elkaar gelegd worden en zo kunnen wij elke gewenste lengte van rode loper creëren.

Uw loper hoeft natuurlijk niet altijd rood te zijn. Feestverhuur Gorredijk kan de lopers in divers kleuren voor u leveren. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een witte loper voor uw bruiloft.  Om het geheel nog wat extra's mee te geven kunnen wij diverse ballondecoraties voor u maken. Deze decoraties zijn geheel naar uw smaak en in de stijl van uw evenement door ons te realiseren. Ballonbogen, ballonpilaren en met helium gevulde ballonnen alles is mogelijk.

Rode loper met afzetpaaltjes hurenAfzetpaaltjes.

Een rode loper zonder afzetpaaltje, bijna ondenkbaar als luxe entree van uw evenement. Feestverhuur Gorredijk heeft voldoende afzetpaaltjes om de standaard maten rode loper te voorzien van net dat kleine beetje extra. Een rode loper extra aankleden met mooie chromen afzetpaaltjes waar tussen een mooi rood afzetkoord hangt is toch wel een hele luxe aankleding voor uw entree. Kiest u liever een andere afzet paal of heeft u liever een ander koord, neem gerust contact met ons op. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om van uw evenement een eerste klas evenement te maken.